Homemade müsli by Nath

En kommentar
Jag brukar freestyla och ta vad som finns hemma när jag slänger ihop en müsli. Det bästa är att man vet vad den innehåller och är fullproppad med nyttigheter. Det doftar magiskt i hela huset nu! Nästa omgång müsli får bli med
saffran, lagom till jul. :)
 
I denna är det:
Fiberhavregryn
Solrosfrön
Linfrön
Pumpakärnor
Sötmandel
Hasselnötter
Kokos
Russin
Kanel
Vatten
Olivolja
Honung
 
 
 Kramar Nathalie
 
 
1 Anonym:

skriven

Åh tänkte tidigare idag jag skulle rekommendera dog hörs egen müsli för att få lite sötma utan sötningsmedel. Men nu har du ju redan gjort det 😊😊👍🏻👍🏻 Riktigt gott att ha till kvarg, fil, yoghurt mm. Smaksätter min med lite honung och nu i dessa tider tonvis av kanel :) Hoppas din blev bra! Kram Madde

Svar: Vilket sammanträffande ;D jaa riktigt smidigt, simpelt och gott att slänga ihop en egen musli med smaker efter säsong :) kram på dig!
nathalieslivsstil.blogg.se